Nano CellCare
Nano CellCare is een apparaat waarmee essentiële natuurlijke ingrediënten worden omgezet tot nanodeeltjes, waardoor het lichaam tot op celniveau kan worden hersteld en gevoed. 

Hoe werkt Nano CellCare?
Deze innovatieve en gepatenteerde technologie creëert een verneveling van vloeibare nanodeeltjes. Nano CellCare zet lichaamseigen hyaluronzuur, essentiële mineralen uit de Dode Zee en vitamine C om in nanodeeltjes van 20 – 600Nm. Eén nanometer staat gelijk aan een miljardste van één meter (0,000 000 001 meter) of in wetenschappelijke notatie 1×10−9 m. Dit betekent dat de deeltjes gemakkelijk door de huid worden opgenomen in het losse bindweefsel.

Het lichaam kan via de huid alles kleiner dan 600Nm lokaal absorberen en transporteren naar prioriteitsgebieden. Door het comfortabele siliconen handstuk van het Nano CellCare apparaat te plaatsen op de plekken waar een cliënt problemen ervaart, wordt de behandeling zeer lokaal worden toegepast. Afhankelijk van de klachten, wordt een behandeltraject met een aantal behandelingen voorgesteld.

Ontdek de oplossingen
Nano CellCare therapie kan mogelijk het tekort van natuurlijke essentiële stoffen aanvullen die het zelf genezend vermogen van het lichaam activeren en langdurig ondersteunen. Dit kan leiden tot zeer positieve resultaten bij de volgende klachten:

  • Spier- en gewrichtspijn
  • Migraine
  • Longaandoeningen
  • Huidproblemen
  • Wonden
  • Vermoeidheid

85% van de cliënten ervaart resultaat na het ondergaan van een behandeltraject. Dit varieert van pijnvermindering tot het krijgen van een ware energie boost.